Stappen Om Sms Te Verzenden Vanaf Een Hotmail Account


Hoewel, u kunt sms-berichten vanaf uw telefoon rechtstreeks met de berichtenservice verzenden. Maar als u uw telefoon niet hebt, kunt u nog steeds berichten naar uw kennissen verzenden. Er zijn verschillende voorwaarden waarbij een gebruiker zijn telefoon niet kan gebruiken, maar een e-mail kan verzenden en de gebruikersnaam niet weet, behalve het telefoonnummer. Met uw Hotmail kunt u zonder complicaties sms'en naar uw contacten. Je hebt alleen een telefoonnummer van de ontvanger nodig en dat is alles.

In dit document helpen we u bij het verzenden van een berichtenservice vanuit uw Hotmail-account. Zodra je leert het bericht naar Gmail te verzenden, kun je contact opnemen met je familie en collega terwijl ze aan het werk zijn. In sommige organisaties zijn persoonlijke telefoons niet toegestaan, maar met deze functie kunt u contact opnemen met uw familie en vrienden.

In deze situatie kunt u berichten verzenden met uw Hotmail-account.
Volg de onderstaande stappen om sms te verzenden via uw Hotmail-account-
  • Open eerst het Hotmail-inlogvenster.
  • Voer uw accountgegevens in om u succesvol aan te melden.
  • Tik bij het invoeren van uw account op Nieuw om een ​​nieuw bericht op te stellen.
  • Voer in het gedeelte voor ontvangers het telefoonnummer in en voeg vervolgens @ toe, gevolgd door de domeinnaam van de vervoerder.
  • Voer nu het onderwerp het veld in en stel een bericht in de body op.
  • Hier bent u beperkt met 160 tekens en drukt u vervolgens op de verzendknop.
Hopelijk heb je nieuwe dingen geleerd die je verdere werk eenvoudiger en handiger maken. Neem contact op met onze technici als u problemen hebt om toegang te krijgen tot deze functie op uw Hotmail-account. Onze technici zullen uw probleem oplossen en u tijdens het hele proces helpen. Bovendien kunt u met onze technici van Hotmail Klantenservice Telefoonummer Nederland praten en alle problemen oplossen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Officieel Hotmail-Account op een pc te Synchroniseren?

Hoe nieuw contact toe te voegen via chat-pictogrammen in het Hotmail-account?